“Yem ve Hayvan Besleme Teknik Eğitim Programı” Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yem ve Hayvan Besleme Teknik Eğitim Programı” Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hayvancılık Araştırma Kulübü ve Çukurova Üniversitesi Zootekni Öğrenci Kulübü iş birliği ile Prof. Dr. Nihat Özen adına düzenlenen “Yem ve Hayvan Besleme Teknik Eğitim Programı” çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

14 hafta ve 14 oturum sürecek olan programda, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde Hayvan Besleme üzerine çalışmalar yapan 14 öğretim üyesi, çalıştıkları alanlarla ilgili farklı konular hakkında sunumlar gerçekleştirecek. Program tüm zootekni bölümü ve veteriner fakültesi öğrenci, mezun ve öğretim üyelerinin katılımına açık olarak çevrim içi gerçekleştiriliyor.
Programın açılış oturumu, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Zehra Sarıçiçek’in moderatörlüğünde, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hayvancılık Araştırma Kulübü Başkanı Muhammed Talha İnce’nin açılış konuşması ile başladı. Muhammed Talha İnce konuşmasında kulüp olarak düzenledikleri etkinliklerle hayvansal tarım öğrencilerinin bilgi birikimlerinin artırılması ve alanlarında uzman öğretim üyeleri ve sektör temsilcilerinin tecrübelerini öğrencilere aktarması gibi amaçları olduğunu belirtti. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve program sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ise konuşmasında öğrencilerin diğer üniversitelerdeki akademisyenlerin de bilgilerinden faydalanmalarını amaçlayarak böyle bir seminer programı düzenlediklerini ve aynı zamanda düzenlenen oturumlara sektörde 
Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde önümüzdeki süreçte özel sektör, üretici birlikleri ve diğer sektör paydaşları ile iş birliği yaparak geleceğin Zooteknist Ziraat Mühendislerini yetiştirmeyi hedeflediklerini aktaran Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek ise düzenlenmekte olan programın ülkemiz tarımına faydalı olması temennisinde bulunarak açıklamalarını sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde’de ameliyata gerek kalmadan pankreas ve safra kanalında bulunan sorunlar çözülebilecekÖnceki Haber

Niğde’de ameliyata gerek kalmadan pankre...

Niğde Anadolu FK Türkiye Kupası’nda 3.Tura yükseldiSonraki Haber

Niğde Anadolu FK Türkiye Kupası’nda 3.Tu...

Yorum Yazın