Ön Muhasebe Kursları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ön Muhasebe Kursları Devam Ediyor

 

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ön Muhasebe kursları düzenlemeye devam ediyor.

Niğde SMMMO Başkanı Halil Demirdilek, düzenledikleri ön muhasebe kursları sayesinde 20 kişinin iş sahibi olduğunu belirterek, 9-20 Ekim tarihlerinde ön muhasebe kurslarının altıncısının düzenleyeceğini duyurdu. Başkan Demirdilek, 2 hafta sürecek kursun 25 kişiyi kapsayacağını ve kurs sonunda kursiyerlere kurs katılım belgesi verileceğini söyledi. 

Düzenlenen kursların işe yerleşmede katkı sağladığını belirten, Niğde Başkan Demirdilek, “Geçen yıl Mayıs – Haziran aylarında başlatmış olduğumuz ön muhasebe kurslarını belli bir takvime bağlı olarak bu yılda devam ettiriyoruz. Muhasebe kursunu düzenlememizin amacı Niğde’de öne muhasebeyle ilgili personel ihtiyaçlarının çok olması, gerek mükelleflerden ve kur almak isteyen kişilerden gelen talepler üzerine 2 yıldır ön muhasebe kurslarımızı açıyoruz. Bu kursun sonucunda katılan arkadaşlara sertifika veriyoruz. Bu sertifikalar aynı zamanda bir işe yerleşmelerinde katkı sağlıyor.
Ayrıca kursiyerlerimizin özgeçmişlerini alıyoruz. Bizden ön muhasebe elamanı isteyen kuruluşlara kursiyerlerin özgeçmişlerini aktararak işe yerleşmelerine katsı katkı sağlıyoruz. Bu sayede de istihdama katkı sağlamış oluyoruz” dedi. 

BAŞVURULAR 6 EKİMDE KADAR YAPILACAK

Kurs başvurularının 14 Eylül tarihinde başladığını ve 6 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirten Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek, “Kursa katılmak isteyenler başvurularını bizzat odamıza yapacaklar. Kurslarımız, kendi meslektaşlarımız tarafından veriliyor. Kursa katılmak isteyenler 6 Ekim tarihine kadar Niğde Mali Müşavirler Odamıza bizzat başvuru yapmaları gerekiyor. Altıncısını düzenlediğimiz kursumuz 9 – 20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Kursumuz yaklaşık 2 hafta sürecek ve kursiyerlerimiz akşam saat 18.30 ile 21.30 arasında eğitim alacaklar” şeklinde konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'de Beklenen Yaşam Süresi 77,5 YılÖnceki Haber

Türkiye'de Beklenen Yaşam Süresi 77,5 Yı...

Niğde’de 62 Öğrenci Evde Eğitim AlıyorSonraki Haber

Niğde’de 62 Öğrenci Evde Eğitim Alıyor

Yorum Yazın