MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Niğde'de Binlerce Vatandaş Karşıladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Niğde'de Binlerce Vatandaş Karşıladı
MHP lideri Bahçeli, Niğde'de kürsüye çıktı. Millet İttifakı'nı eleştiren Bahçeli, "Şahsım rejimi dediler. Vatanı kundaklamaya teşebbüsün adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle oldu:

HÜKÜMET SİSTEMİ İLE REJİMİ BİRBİRİNE KARIŞTIRDILAR: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye'nin doğruluş müjdesiydi. Siyasi muhalefet, dış bağlantılı sipariş ile yeni hükümet sistemini karalamak için her çirkinlikten medet umdu. Devamlı çamur attılar. Ağızlarından bir kez olsa hayır çıkmadı. Tek adam rejimi dediler, hükümet sistemi ile rejimi birbirine karıştırdılar. Şahsım rejimi dediler, diktatörlük var dediler. Yaşadığı vatanı kundaklamaya teşebbüsün adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Zillet demek alçalma demektir. Niğde'yi zillete çekmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz karşımızdaki muhalefet yapısına zillet demeyelim de ne diyelim. Bunları daha nasıl tarif edelim.

KILIÇDAROĞLU BOŞUNA UĞRAŞMASIN: Soruyorum. Seçimlere hazır mısınız? Vakit geldiğinde sandığa gidecek misiniz? MHP'nin Niğde adaylarını seçerek TBMM'ye gönderecek misiniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Niğde bu kanaatteyse Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın. Boş yere sağda solda yalan mesaisine girmesin.

CHP’YE OY VEREN VATANDAŞLARIM BU ZİLLETE HAYIR DEMELİDİR: Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’yla aynı yolu yürümesine Niğde nasıl tahammül edecektir? Teröristlerin peş peşe destek açıklamalarını Kılıçdaroğlu’nun veya partisinden bir yöneticinin çıkıp da itiraz ettiğini duydunuz mu? CHP ve İYİ Parti Türk askerinin Irak ve Suriye’deki varlığına karşıdır. Mavi vatandaki egemenlik mücadelemize karşıdır. Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmaya baktıkları yer başkent Ankara değil Washington, Brüksel, Londra’dır. CHP ile İYİ Parti yönetimleri ortağı oldukları diğer partilerle beraber emperyalizmin tutsağıdır. CHP’ye oy veren vatandaşlarım bu zillete hayır demelidir. İYİ Parti’ye ve diğerlerine oy veren vatandaşlarım sahte milletseverlik pozlarına aldanmamalıdır.


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halkın Milletvekili Mümin İnan olacakÖnceki Haber

Halkın Milletvekili Mümin İnan olacak

ÜMİT KUYUMCULUK D DİAMOND AÇILDISonraki Haber

ÜMİT KUYUMCULUK D DİAMOND AÇILDI

Yorum Yazın