MHP Bor Teşkilatından Birlik Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Bor Teşkilatından Birlik Mesajı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Teşkilatı, parti üyeleri ve önceki dönemlerde görev alan yönetim kadroları, Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’ın organizasyonu ile Bor Öğretmenevinde bir araya geldi.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala birçok aday ve partiden seçime yönelik mesajlar gelirken, MHP Bor Teşkilatından birlik ve beraberlik mesajı geldi. Bor’da 2 dönem belediye başkanlığı yaptığı dönemde birçok proje ve hizmeti hayata geçiren MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, geçtiğimiz akşam Bor’da parti teşkilatları, önceki dönem yönetim kadroları ve partililerle bir araya geldi. Geçmiş dönemlerde partide görev yapan herkesin söz aldığı ve düşüncelerini dile getirdiği toplantıda konuşan MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat; ‘’Burada kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok. Herkes Bor için en iyisini isteyen vatandaşlarımız. Bizde bunun için elimizden geleni yapacağız.  Ancak bu iş tek başıma yapabileceğim bir şey değil. 7’den 70’e bugüne kadar partimizde emeği geçen herkesin desteğine ihtiyacımız var. Biz beraber olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok.’’ dedi.

Düzenlenen yemekte konuşan MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer; ‘’Partimizin 55. kuruluş yıl dönümüne denk gelen bu ayda bu nezih daveti için Sıtkı Erat’a teşekkür ederim. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.’’ diyerek seçimlerde kazanacağız ifadelerini kullandı. 

Önceki dönem MHP Bor İlçe Başkanı olan Uğur Zorlu ise; ‘’Burada olmak ayrı bir gurur ve onur veriyor. Allah bu birliği bozmasın.’’ derken yine önceki dönemlerden MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş konuşmasında; ‘’Bor’umuz ve davamız için bu toplantı inşallah hayırlara vesile olur. Geçmişten günümüze kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bor’da gücünü ve başardıklarını bilen insanlarınız. Önümüzdeki seçimi kazanmamız için hiçbir neden yok. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Hiçbir şekilde geçmişe dönük sebeplere bağlı kalmadan önümüzdeki hedefe ilerleyelim ve Bor’da üç hilalli bayrağımızı dalgalandıralım.’’ dedi. 

Toplantının ardından Cuma günü MHP Bor İlçe Başkanlığında çok kapsamlı bir toplantı yapacaklarını da belirten MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, katılan herkese teşekkür ederek; ‘’Unuttuğum birileri varsa onlardan özür diliyorum, herkesi bizzat kendim arayarak davet etim. Unuttuğumuz birileri varsa tekrar ediyorum özür dilerim onlardan.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Melendiz "Emrah Başkan" DediÖnceki Haber

Melendiz "Emrah Başkan" Dedi

Patates İşçilerinin Yevmiyesi 700 TL OlduSonraki Haber

Patates İşçilerinin Yevmiyesi 700 TL Old...

Yorum Yazın