Kırtasiye Masrafı Cüzdanları Yakıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırtasiye Masrafı Cüzdanları Yakıyor

 

Yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarına başlayan veliler temel okul ihtiyaçları arasında yer alan kırtasiye ürünlerini almak için harekete geçti.

Kırtasiyeciler de okul dönemi için hazırlıklarının sürdüğünü belirterek alışveriş liste fiyatlarının bu yıl arttığını söyledi.
Temel kırtasiye ürünlerinde her kalem ürüne zam geldiğini kaydeden kırtasiye işletmecileri yeni eğitim dönemi için hazırlıklarının sürdüğünü dile getirdi. 
İlerleyen günlerde işlerin yoğunlaşmasını beklediklerini aktaran işletme yetkilileri açıklamasında “Yeni eğitim öğretim dönemi hazırlıklarımız başladı. Ürünlerimiz geliyor ve fiyatlarını belirliyoruz. Ürün kalitesine göre geçtiğimiz yıl bin liradan başlayan alışveriş listesi fiyatı bu yıl 2-3 bin lira arasında değişiyor. Kırtasiye ürünlerinde de maliyet artışları yaşandığı için bu vatandaşlarımızın cebine de yansıyor. Velilerimiz okulların açılmasıyla birlikte oluşturdukları listeler ile alışveriş hazırlığına başlıyor. Alışveriş listelerinde genellikle kalem, silgi, yapıştırıcı, defter, kitap, boya ürünleri, kalemlik, okul çantası gibi temel ihtiyaçlar yer alıyor. Genellikle okulların açıldığı süreçte ilkokul öğrencilerimizin ihtiyaçları daha yoğun oluyor. Bazı okullarımız ile anlaşma sağladık. Velilerimizde yavaş yavaş ihtiyaçlarını almaya başladı. Okulların başlamasıyla yoğunluğumuzun artacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kırtasiye alışverişlerinin cep yakacağını söyleyen vatandaşlar “Okulların açılmasına sayılı günler kala bizlerin telaşı da başladı. Her yıl en çok cebimizi yakan alışveriş kalemi kırtasiye ürünleri oluyor. Bu yıl da durumun değişmediğini görüyoruz. Neredeyse ikiye katlayan kırtasiye ürünlerini nasıl alacağımızı düşünüyoruz. Bir ihtiyacı alsak diğerini alamıyoruz. En çok neye ihtiyacımız varsa onu önceliğimizde tutuyoruz.” şeklinde konuştular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklarının Matematik Becerilerinin Geliştirilmesi Amacıyla Velilere Eğitim VerilecekÖnceki Haber

Çocuklarının Matematik Becerilerinin Gel...

Niğde’de Konut Krizi BüyüyorSonraki Haber

Niğde’de Konut Krizi Büyüyor

Yorum Yazın