İl Başkanı Özdemir Ak Parti'de Yaşanan İstifaların Gerekçesini Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Başkanı Özdemir Ak Parti'de Yaşanan İstifaların Gerekçesini Açıkladı


Yerel seçim öncesi, AK Parti'nin Kadın Kolları ve İlçe Başkanları istifa ederek görevlerinden ayrıldı.
AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, Kadın Kolları Başkanı , Merkez İlçe, Bor, Altunhisar, Ulukışla, Çamardı ve Çiftlik ilçe başkanlarının istifaları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
 İl Başkanı Mustafa Özdemir, istifalar ile ilgili görevden alınma söz konusu olmadığını, bir bayrak değişimi olduğunu ve bunun asıl gerekçesini açıkladı.
İstifaların gerekçelerinin yaklaşan yerel seçimlerde çeşitli kademelere aday olmak isteyenlerin olacağını, seçim çalışmalarının sekteye uğramaması için şimdi yapıldığını belirtti.
Özdemir yaptığı yazılı basın açıklamasında görevlerinden affını istemeleriyle alakalı şu ifadelere yer verdi; ‘’ Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde yine büyük bir başarı elde etmek için teşkilat olarak çalışmalarımıza başladık. Her seçimde olduğu gibi teşkilat kademelerinde yer alan herkes Belediye Başkanlıkları, Meclis Üyeliği başvurularında bulunacaklar. Teşkilatımız seçim çalışmalarını organize edeceğinden dolayı, o dönemde meydana gelecek bir istifa bütün çalışmalarımızı sekteye uğratacaktı. O yüzden şimdiden böyle bir düşüncesi olan başkan ve yönetimindeki arkadaşlar affını istediler. Genel Merkezimizin Kongre süreci öncesinde teşkilatlarımızda ön hazırlıkları tamamlayarak tam kadro seçimlere hazır hale geleceğiz’’ dedi.
Özdemir, Yeni Başkanların belirlenmesi için İlçe Başkanlıklarında Temayül Yoklamasını yaptıklarını ifade etti ve şu ifadeleri kullandı;
‘’Görevlerinden affını isteyen arkadaşlarımız yerine yeni Başkanlarımızı belirleyebilmek için Merkez İlçe dahil 6 ilçemizde Temayül Yoklamalarımızı tamamladık. Partimizin senelerdir gelenek haline getirdiği, hangi Başkanı görmek istiyorlarsa onun lehine işaret buyurdukları bir seçim yaptık. Çok yoğun bir ilgi var, Bütün ilçelerimizde çok sayıda arkadaşımız göreve talip oldu. ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, gençlik ve kadın kollarındaki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz, mahalle ve köy başkanlarımız, belediye başkanlarımız oylarını kullandılar.  Bu ilgiden dolayı da son derece mutluyuz, hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Cuma günü Başkan adaylarımız Genel Merkezimize davet edilecek ve orada yeni başkanlarımıza yetkileri verilecek. Kadın Kolları içinde önümüzdeki günlerde aynı temayül yoklamamız yapılacak. Daha önce görev alan başkanlarımız ve yönetimlerine gösterdikleri üstün gayretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepsinin büyük emekleri oldu. Biz hepsinden razıyız. Yine Partimizin başarısı için birlikte çalışacağız. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza ve yönetim kadrosuna şimdiden hayırlı olsun diyor saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu ToplanıyorÖnceki Haber

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Toplanıyo...

1.NİĞDE OTO SHOW ETKİNLİĞİ BAŞLADISonraki Haber

1.NİĞDE OTO SHOW ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Yorum Yazın