Gençlik Spor İl Müdürlüğü Binası Yapımı İçin Bütçe Bekleniliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Binası Yapımı İçin Bütçe Bekleniliyor

 

Niğde’de, 2021’de yıkılan 5 Şubat Kapalı Spor Salonu ve Niğde Gençlik Spor İl müdürlüğü binası için yeni yapıya yönelik hiçbir çalışma olmaması aradan geçen 2 yıl gibi bir zaman da bir kazma bile vurulmaması Niğdeli vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

2021 yılında yıkımı yapılan ve bir kazma bile vurulmayan 5 Şubat kapalı spor salonu ve Gençlik Spor İl müdürlüğü Hizmet binası yapımı yılan hikayesine dönüşürken hiçbir çalışma yapılmaması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor. Niğdeli vatandaşlar ilimize yapılması planlanan her iş neden yarım bırakılıyor veya yarım kalıyor. Niğdelilerin siyasileri yetirince Ankara’da iyi çalışmıyorlar mı diye soruyorlar. Yıkımı yapılan 5 Şubat kapalı spor salonu ve Gençlik Spor il Müdürlüğü hizmet binasının yerine yapılması planlanan 327 seyirci kapasiteli spor salonu, 2 Adet antrenman salonu, 1 adet kondisyon salonu ve konferans salonu yapılacaktı ama ne hikmetse bir çalışma yapılmadığı gibi kazma bile vurulmadı. 2 yıldır atıl vaziyette dururken Gençlik Spor İl müdürlüğü öz beldede bulunan binada sıkış sıkış hizmet vermeye çalışıyor.

2021 Yılında yıkımı yapılan ve bir türlü yapılamayan kapalı spor salonu ve Gençlik spor müdürlüğü hizmet binasının yapılması için 2021 yılında ihaleye çıkıldı ve ihaleyi alan firma fiyat artışlarından dolayı ihaleyi iptal etti. İlk ihalenin iptalinden sonra Gençlik Spor İl müdürlüğü hizmet binası, 327 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 2 Adet antrenman salonu, 1 adet kondisyon salonu ve konferans salonu ihalesi 2022 yılında tekrar ihaleye çıkarıldı ve bu seferde ihaleyi alan firmanın evraklarında eksik çıkması sonrası Kamu İhale Kurulu tarafından iptal edildi. Şuanda da Gençlik Spor Bakanlığı tarafından bütçe ayrılması beklenildiği öğrenildi. Bir türlü yapılamayan ihalenin ise ne zaman yapılacağı merak konusu olurken konu hakkında yetkilerden bir açıklama bekleniliyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevsim Geçişlerine Dikkat!Önceki Haber

Mevsim Geçişlerine Dikkat!

Eski Valilik Ve Defterdarlık Binaları YıkılıyorSonraki Haber

Eski Valilik Ve Defterdarlık Binaları Yı...

Yorum Yazın