Ev fareleri yakalandı! 7 kişi tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ev fareleri yakalandı! 7 kişi tutuklandı
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü 12 farklı evden hırsızlık yapan 20 şüpheliyi yakaladı, 7’si tutuklandı.Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 12 farklı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 20 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 7 kişi mahkemece tutuklandı.


Niğde İl Emniyet Müdürlüğü 12 farklı evden hırsızlık yapan 20 şüpheliyi yakaladı, 7’si tutuklandı.
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 12 farklı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 20 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 7 kişi mahkemece tutuklandı. 

Suç konusu motosiklet, matkap ile kalorifer petekleri mal sahiplerine teslim edildi. 5 farklı İşyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayların şüphelileri oldukları tespit edilen 8 kişi yakalanarak haklarında adli işlem yazıldı. Suç konusu hızar makinesi ise mal sahibine teslim edildi.  4 farklı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 kişi yakalandı. Şahıslardan 1’i mahkemece tutuklandı. Suç konusu kol saati ile usb kablosu mal sahibine teslim edildi.

3 farklı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 kişi yakalandı. Şüpheliler hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler motor hızarı ile çuvallar içerisindeki malzemeler sahiplerine teslim edildi.
2 farklı suç eşyasının Satın alınması veya  kabul edilmesi olayı ile ilgili 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında gerekli işlemler yapılmış olup, suç konusu ses sistemi mal sahibine teslim edildi.

Bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli yakalandı. Şüpheli hakkında gerekli işlemler yapılarak, suç konusu bisiklet sahibine teslim edildi. Motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak suça konu motosiklet sahibine teslim edildi.  Oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 kişi yakalandı. Şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak, suça konu oto bulunarak sahibine teslim edildi. Hırsızlık suçundan aranması bulunan bir şahıs mahkemece tutuklandı. Emniyet yetkilileri polis uygulamalarının devam edeceğini bildirdi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halkın Valisi Ziyaretlerine devam ediyorÖnceki Haber

Halkın Valisi Ziyaretlerine devam ediyor

Niğde’de “İlk Evim Arsa” Projesinin kura çekimi 3 Şubatta yapılacakSonraki Haber

Niğde’de “İlk Evim Arsa” Projesinin kura...

Yorum Yazın