Elif Sare Bebek İçin Yardım Gecesi Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elif Sare Bebek İçin Yardım Gecesi Düzenlendi
SMA hastası Elif Sare’nin tedavisine destek amaçlı düzenlenen gece yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sanatçı Duygu Kutlu'nun sahne aldığı 'Dayanışma Gecesi' Grand Otel'de gerçekleştirildi.

Birçok firmanın sponsor olduğu, konukların 400 lira bilet karşılığında destek olduğu gecede sağlanan gelir, Elif Sare'nin tedavisi için harcanacak. 

Gecede Elif Sare’nin annesi Esra Mahin tarafından gönderilen video mesaj katılımcılara izletildi.

Anne Esra Mahin, yardımlarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek, Elif Sare’nin biran önce sağlığına kavuşması için dua etmelerini istedi.

Geceyi organize eden Buket Balaban gecede yaptığı konuşmada katkı sağlayan herkese teşekkür ederken devlet tarafından karşılanmayan ilaç için gereken ücretin % 57’sinin toplandığını da belirtti.

Buket Balaban ; ‘’ Hatırlarsanız bu gecenin duyurusunu size ilk yaptığımızda şuan ki tabloyu göreceğimizden emin olduğumuz için hanımlar sizlere güveniyoruz demiştik. Yanılmadığımızı geceye katılımınız, geri dönüşleriniz, iş birliğiniz ve yardımlarınızla görmüş olduk. Hepinize sonsuz teşekkür ederiz. Elif Sare, 15 aylık bebeğimiz, SMA Tip-1 ölümcül kas hastası ve tedavisi için 1 milyon 817 bin dolara ihtiyacımız var. Elif Sare hayatımıza 4 aylıkken girdi, kampanyası yüzde 3’te idi. Kampanyamız şuan sizlerin desteğiyle yüzde 57’ye ulaştı. 80 milyon nüfusa sahip olduğumuz ülkemizde her gün 1 TL bir bebek için verilse bir günde iki bebek tedavi oluyor. Bu yardımların hepsi az miktarlarla bu zamana kadar geldi. Zaman ile yarıştığımız ve kısa sürede bitirmeyi hedeflediğimiz kampanyamızda el birliğiniz, desteğiniz, yardımlarınız bebeğimizin hayata tutunabilmesi için çok kıymetli” diye konuştu. 

Niğde Barosu, Grand Hotel, Bora Home, Calmio, Net Apart Kız Öğrenci Yurdunun sponsor olduğu yemekli gecede sponsorlar tarafından belirlenen hediyeler, gerçekleştirilen çekilişlerle sahiplerini buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde Belediyespor Evinde Mağlup OlduÖnceki Haber

Niğde Belediyespor Evinde Mağlup Oldu

‘Aktaş Özü Deresinden Kimyasal Akıyor’,Sonraki Haber

‘Aktaş Özü Deresinden Kimyasal Akıyor’,

Yorum Yazın