CAN DOSTLARIMIZ İÇİN NİĞDE’DE BİR İLK PETHOUSE’DA BAŞLAYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CAN DOSTLARIMIZ İÇİN NİĞDE’DE BİR İLK PETHOUSE’DA BAŞLAYACAK
10 yılı aşkın süredir petshop hizmeti veren PETHOUSE Niğde’ye yeni bir hizmet getiriyor.

Evcil hayvanların eğitimleri konusunda hayvanseverlere destek olacak olan PetHous perakende ve E-Ticaret yoluyla hem hayvan aksesuarları hem de mama satışlarını sürdürüyor.
Bu satışların yanı sıra can dostlarımızın eğitimine de önem veren PETHOUSE yakın zamanda köpek eğitim merkezi olarak da hizmet verecek.
Verdikleri hizmetlerle ilgili bilgi veren işletmecisi Halit Çavdar, bilinen bazı yanlışlıklara da açıklık getirdi.
Çavdar; ‘’ 10 yıldır firmam adına pet shop malzemeleri satıyorum. Ilk başta firmamın merkezi Ankara'daydı vesadece E- Ticaret üzerinden satış yapyıorduk daha sonra evlenip Niğde'ye geldim ve burada daha bir ürün yelpazesi sunmak için perakende sektörünü de açtım.Hayvan aksesuarları, mamalar, ödül mamaları tarzında tüm ürünlerimiz mevcut. ‘’dedi.
Mamalar hakkında bildiğimiz birçok yanlışa da değinen Halit Çavdar şunları söyledi; ‘’  Bazı mamalar tüye iyi gelirken bazı mamalar sindirim sistemine iyi gelir. Bazıları da idrar yollarına. Müşteriler bununla alakalı bilgi almak için bize danışırlarsa daha rahat ederler ve yaşadıkalrı sorunlar çözülmüş olur. Ödül maması grubuna gelecek o da hassas bir konu. Ödül maması haftada veya on beş günde bir defa verilmeli çünkü çok fazla kilo aldırabilme özelliği var. ‘’
Petshoplarda hayvan satışı ile ilgili çıkarılan yasa hakkında da bilgilendirmede bulunan Halit Çavdar, ‘’Bu da yanlış bilinen bir diğer konu. Hayvan satışları aslında yasaklanmadı, hayvanı pet shoplarda bulundurmak yasaklandı. Alıcılar geliyor,  katalog üzerinden biz gösteriyoruz, resimden beğenerek sahiplenebiliyorlar. ‘’dedi.

‘BAKAMAYACAKSANIZ ALMAYIN’
Çavdar, ‘’ Biz tüm müşterilerimizi çok uyarıyoruz,hayvan bakmak çok zor bir mesele ve vimizin bir bireyi gibi.,çocuğumuz gibi ama maalesef bazı müşterilerimiz geliyorlar kediyi, köpeği alıp daha sonra hevesleri bitince veya çocukların hevesleri bitince sokağa bırakabiliyorlar veya başka yerlere verebiliyorlar. Devletimiz de bu konu hakkında bir yasa çıkardı tabi ve çok güzel bir yasa oldu bu. Bu yılın sonuna kadar sahiplendirilen her kedi veya köpeğe çip takılmak zorunda. Bu çip hem hayvanın kimliği oluyor hem de sahibinin kimliği oluyor. Yani herhangi birisi bir sokağa bıraktığı zaman veya bir yerde bulunduğu zaman kime ait olduğu belli olabiliyor.’’dedi.
PETHOUSE ARTIK KÖPEK EĞİTİMİ VERECEK
Evcil dostlarımızla kuracağımız iletişimin öneminin farkında olan PETHOUSE bu konuda Niğde’ye kısa zaman sonra bir yenilik getirecek. Köpek Eğitim Merkezi olarak da hizmet verecek olan PETHOUSE’un bu yeni hizmetini ise köpek eğitmeni Ekrem Özüak açıkladı.
Özüak; ‘’Yakın zamanda Niğde’de köpek eğitimi konusunda hizmet vereceğiz ve bu konusunda faydalar sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Çünkü insanlar besledikleri evcil hayvanlarını nasıl eğiteceklerini veya nelere sebebiyet vereceklerini bilmeden veya bu hayvanlara zarar vererek bir şeyleri öğretmeye çalışıyorlar. Bizim hedefimiz hayvan psikolojisini anlayıp insanlara, hayvanları böyle başka bir varlık olarak göstermeden onların anlayarak ve severek öğretmek. ‘’dedi.
PETHOUSE Niğde’de Aşağı Kayabaşı Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Aybarlar My Worl Sitesi Altında hizmetlerini sürdürüyor.
Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0 535 546 23 43 numaralı telefondan iletişim kurabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muş'ta Aradığımız Puanları BulamadıkÖnceki Haber

Muş'ta Aradığımız Puanları Bulamadık

Niğde Belediyespor Galibiyeti KaçırdıSonraki Haber

Niğde Belediyespor Galibiyeti Kaçırdı

Yorum Yazın