BÜYÜYEN NİĞDE’YE YAKIŞAN YOLLAR VE KAVŞAKLAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜYEN NİĞDE’YE YAKIŞAN YOLLAR VE KAVŞAKLAR
Niğde Belediyesi şehrin her noktasına yapmış olduğu yeni yollar ve yeni kavşaklarla vatandaşların taktirini kazanıyor. Niğde Evleri bölgesinde yapımı devam eden ve önümüzdeki yıllarda şehrin trafik yükün azaltacak olan kavşak ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

YOL MEDENİYETTİR

“Yol medeniyettir ve göreve geldiğimizden bugüne kadar yepyeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanını en güzel şekilde imar ediyoruz “diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “şehirlerde insanlar gibidir, nasıl ki bir insanın damarı tıkanırsa ve kan dolaşımı bozulursa o insan sağlığını kaybeder, bir şehirde ulaşımda tıkınma yaşarsa kendi içinde ahengini kaybeder, bunun için biz yeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanında ulaşımı rahatlatacak projelerimizi uyguluyoruz. “ dedi.

BOR YOLUNA ALTERNATİF YOL

Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin alt yapısını oluşturacak olan 35 metrelik yol çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Özdemir; “hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerimizle şehrimizi en güzel şekilde donatmaya devam ediyoruz” dedi.

GELECEĞİ DÜŞÜNÜYORUZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “biz bir hizmeti yaparken sadece bugünü düşünmüyoruz, makyaj yapıp geçmiyoruz. Yapmış olduğumuz işin önümüzdeki yıllarda da kullanılabilir olmasına dikkat ediyoruz. Tüm projelerimizde şehrimizin geleceğine yönelik atılımlar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

HEM ALTYAPI HEM DE ÜSTYAPI BİZDEN SORULUR

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “arkadaşlarımız çoğu noktada altyapı hizmetlerini uzun yıllar boyunca hizmet verecek şekilde yenilediler ve yenilemeye devam ediyorlar, bu süre zarfında biz bir noktaya girdiğimizde oranın hem altyapısını hem de üstyapısını bir arada yapmaya çalıştık, aynı yerde birkaç işi birden halledip sonra oranın tekrar kazılmasının önüne geçtik, bu durum da hem bütçemizi uygun şekilde kullanırken hem de büyük bir israfın önüne geçtik” dedi.

NİĞDEYE YAKIŞIR

Niğde’nin ve Niğde insanın her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Başkan Özdemir; “biz de bu şehirde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Yaptığımız işlerde her şeyden önce bu şehrin insanını önceliyoruz, bizce Niğde insanı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır “ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teklif Meclis’ten geçti: 1 yıl sinyal alınmayan telefonlar bloke edilecekÖnceki Haber

Teklif Meclis’ten geçti: 1 yıl sinyal al...

Niğde 2. Organize Sanayi Bölgesinin altyapı yapım işi 270 Milyon TL’ye ihale edildi.Sonraki Haber

Niğde 2. Organize Sanayi Bölgesinin alty...

Yorum Yazın