Belediyeler Ve Sivil Toplum Kuruluşları Arasında İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeler Ve Sivil Toplum Kuruluşları Arasında İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

Niğde'de Türkiye Belediye Başkanları Birliği ile ortaklaşa yürütülen belediyeler ve sivil toplum kuruluşları arasında iş birliğinin geliştirilmesi projesi toplantısı Niğde Kültür merkezinde, Türkiye Beledi Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Halim Çakır’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları arasında iş birliğinin geliştirilmesi projesi toplantısının açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın açılışındaki konuşmasında, göreve geldikleri günden itibaren şeffaflık sözü verdiklerini söyledi.

Şeffaflık üzerine belediye yönetimini gerçekleştirdiğini anımsatan Özdemir, Türkiye'nin en şeffaf belediyesinin Niğde Belediyesi olduğunu anlattı.

Göreve başladığı ilk günden itibaren belediye meclis toplantılarını canlı yayınla kamuoyuna açık hale getirdiğini aktaran Özdemir, şunları kaydetti: "Bugün de dahil olmak üzere herkes oturduğu yerden belediye meclisinin ne kararlar aldığını çok rahat bir şekilde takip edebiliyor ve geçtiğimiz 5 yılı da görebiliyor. Günümüzde algı yönetimini hep birlikte görüyoruz, yaklaşık 3 gün önce birileri sosyal medyada Niğde'de sokak hayvanlarının katledildiğini paylaşmış ve yüzlerce hayvanın katledildiğini söylemiş. Görüntüleri baktığımızda Niğde Belediyesi Hayvan Mezarlığı'nda çekim yapıyorlar ve çok gizli bir yermiş gibi servis ediyorlar. Her zaman yapılan işlemler bunlar ve 2 yıldır kullandığımız bir mezarlık orası, orada arkadaşlar ölen sokak hayvanların defin işlemini yapmışlar ve kireçlemişler, rutin yaptığımız işlerin adı sosyal medyada katliam oldu."

Türkiye Beledi Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Halim Çakır da, Niğde'nin kendisi için Kırşehir kadar önemli bir kent olduğunu belirtti.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nin amacı belediye başkanlarının sosyal ve özlük haklarını koruması olduğunu vurgulayan Çakır, "Türkiye genelinde siyasetçilerin yalnız kalma gibi bir kaderi var, bundan dolayı birlik kuralım dedik ve belediye başkanlarının haklarını koruma altına almak istedik. Bahçıvanlık, akaryakıt istasyonunda çalışan başkanlarımız vardı, bu birlik sayesinde bu başkanlarımızın mağduriyetini önlemeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde CHP Gençlik Kollarından İnstagram Yasağına Suç DuyurusuÖnceki Haber

Niğde CHP Gençlik Kollarından İnstagram...

ASDEP Saha Çalışmalarına Devam EdiyorSonraki Haber

ASDEP Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Yorum Yazın