AK PARTİ'DEN MAHALLE TOPLANTISI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ'DEN MAHALLE TOPLANTISI
AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı Aşağı Kayabaşı, Selçuk ve İlhanlı Mahallesinde “Mahalle Toplantısı” gerçekleştirdi.

Toplantılarda konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak Merkez İlçe’de Teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden bahsetti.

Şafak; “Ak Parti hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam eden, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket eden, bundan dolayı da merkezine Milleti alan bir davanın adıdır. Sizler hizmetin en güzelini hakediyorsunuz. Bugün burada gördük ki Selçuk mahallemiz hizmetleri görüyor ve 2023 ‘te de AK Parti ile yola devam diyor.” İfadelerini kullandı. AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ise Niğde ve ülke genelinde gerçekleştirilen hizmetlerden söz etti. Kılıç; “Eski türkiye’de hastane köşeleri, tüp, benzin kuyrukları vardı. Bugün vatandaşına en üst kalitede hizmet veren bir devlet, öğrencisini KYK ‘ları ile dışarıda bırakmayan, yaşlısına ilaç kuyruğu bekletmeyen, hastanede rehin almayan bir devlet var. Niğde ‘de 2023 ‘te 3-0 yaparak Ankara ‘da elimizi daha güçlü hale getireceğimize inancımız tamdır." dedi. KILIÇ Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin;“Bizler Niğdemiz ile Ankara arasında köprü görevi görerek İlimizin yatırım, istihdam alanında şahlanması için büyük gayret sarfediyor ve hamdolsun sizlerin desteğiyle bunu başarıyoruz. Yollar, köprüler, alt yapı üst yapı çalışmalarımız ve Niğdemizin çehresini değiştirecek olan Kale Projemiz ile Niğdemiz Anadolunun Parlayan Yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İfadelerini kullandı. “sizler müsterih olun dün olduğu gibi bugünde, yarında AK Kadrolar olarak bizler her daim hemşehrilerimizin yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın liderliğinde Güçlü ve Büyük Türkiye ‘yi zirvelerden yeni zirvelere taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Toplantı karşılıklı soru, cevap şeklinde devam etti. Vatandaşlarla Fotoğraf çekinilmesi ve güzel temennilerle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde Anadolu FK Yarın İlk Maçına ÇıkıyorÖnceki Haber

Niğde Anadolu FK Yarın İlk Maçına Çıkıyo...

Niğde Çiftlik Dağ Yolunda saman kamyonu devrildi 2 kişi yaralandı.Sonraki Haber

Niğde Çiftlik Dağ Yolunda saman kamyonu...

Yorum Yazın