AGESDER’den Gençlere Ücretsiz İngilizce Kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGESDER’den Gençlere Ücretsiz İngilizce Kursu

 

Avrupa Gençlik, Eğitim ve Spor Derneği yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Harmanşah dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 12 yıldır gençlik alanında hizmet verdiklerini söyleyen Harmanşah; “Dernek olarak gençlere ücretsiz İngilizce dil kursu verildiğini, gençlerin projeleri kapsamında yurt dışına gönüllü olarak gönderdiklerini ve yurt dışından da derneğe gençleri getirdiklerini belirtti.

Gençlere Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunduklarına da değinen Harmanşah; “Ayrıca yine Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından  “Avrupa Dayanış Programı” yetkilendirildik. Gençlerin projeleri kapsamında yurt dışına gönüllü olarak gönderebiliyoruz ve yurt dışından da derneğimize gençleri getiriyoruz” Dedi.

Avrupa birliği projesi kapsamında Niğde’ye gelen yabancı öğrencilerin Niğdeli gençlere ücretsiz İngilizce dil kursu verildiğini ifade eden Harmanşah; “Avrupa Gençlik, Eğitim ve Spor Derneği olarak tüm faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Derneğimiz kapsamında gençlerimizi hem yurt dışına gönderiyoruz, hem de yurt dışından yabancı gençlerimizi derneğimize getirtip çalıştırıyoruz. Şuanda derneğimize 2 aylık gelen Rus ve Azerbaycan’lı gönüllülerimiz bulunuyor. Gönüllülerimizle çeşitli faaliyetler yapıyoruz, bu faaliyetlerden bir tanesi de İngilizce konuşma kurslarıdır. Bu gönüllü gençlerimiz ilimizde yaşayanlar için yüz yüze, il dışında yaşayan gençlerimize de online olarak dil kursu veriliyor. Her konuşma kulübü ortalama 2 ay gibi sürüyor. Şuanda derneğimizde bulunan gönüllülerimiz İngilizce konuştukları için İngilizce konuşma kulübü kuruyoruz, Almanya veya Rusça konuşan olursa ona göre kulüp kuruyoruz. Bu kurslarımıza en fazla 10 kişi alabiliyoruz. Bu kurslarımıza Niğdeli gençlerimizden yoğun talep oluyor. Hafta da 2 saat olmak üzere 2 ay sürecek şekilde kurs açıyoruz. Bu kurslarımıza başvuru yapacak kişiler derneğimizin sitesinden  Avrupa Gençlik, Eğitim ve Spor Derneği (AGESDER) sitemizde bir form var onu doldurup başvuru yapabilirler” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alpin Tırmanış Eğitimi Niğde’de YapılacakÖnceki Haber

Alpin Tırmanış Eğitimi Niğde’de Yapılaca...

4 İlin Ortasına Havaalanı! Niğde, Aksaray, Nevşehir Ve Kırşehir!Sonraki Haber

4 İlin Ortasına Havaalanı! Niğde, Aksara...

Yorum Yazın