Adliye çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adliye çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek

 

Türk Kızılay tarafından "Birbirimize candan bağlıyız" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek için Niğde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, Adliye Mensupları  ve Baro Avukatları  kan bağışında bulundu.

Gönüllü ağını ve hizmetlerini yaygınlaştırmak, iyilik hareketinin neferlerini daha da artırmak amacıyla çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüten Kızılay, “Birbirimize Candan Bağlıyız” Sloganı İle Yürütülen Kan Bağış Kampanyasına Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, Adliye Mensupları  ve Baro Avukatlarının  Katılımları ile kan bağış aracımızda kan bağışında bulunarak kampanyasına destek oldular.

Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu; “ Kızılay hem düzenli kan bağışçısı oranını artırmak hem de mevsimsel olarak düşen kan bağışlarından dolayı azalan stok seviyesini ihtiyacı karşılayacak rakamlara çıkarmaları amacıyla kan bağışı kampanyalarına vatandaşlarımız destek vermesi gerekiyor. Türkiye’de her 4 saniyede, 1 ünite kana ihtiyaç duyuluyor, yani her gün yaklaşık 9 bin insanın kaderini, kan bağışında bulunan insanlar belirlediği bu günlerde bizlerde kan bağışı kampanyasına destek vererek bizlerde kan ihtiyacı olan hastalarımızın hayata bağlanması için destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda bugün Niğde Adliye sarayı çalışanlarımız ve Katılımlarından ve Desteklerinden Dolayı Başta Mehmet Demir‘e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz. İnşallah bugün bu bağışla hem bir farkındalık oluşturmak hem de kampanyamızı duyurmayı amaçladık. İyilik yapmak, yüreklere dokunmak istiyorsak 3 ayda bir düzenli olarak Kızılay noktalarına uğrayıp kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bu farkındalığın önemli olduğunu düşünüyoruz. Şu an kış ayları içerisindeyiz. Ramazan ayı geliyor ve ülkemizin doğusu da kar altında. Bunları da düşündüğümüz zaman kan bağışı yapmamız önemli. Çünkü hastalıklar devam ediyor."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Açık Öğretim Lise Kayıtlarında Son Gün 5 ŞubatÖnceki Haber

Açık Öğretim Lise Kayıtlarında Son Gün 5...

İşitme Engelliler Taekwon-do Milli Takım Seçmelerinde Kirazcı 2. olduSonraki Haber

İşitme Engelliler Taekwon-do Milli Takım...

Yorum Yazın