© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Yaşar, Bursluluk Sınavında Türkiye 1'si Olan Öğrencileri Makamında Ağırladı.

 

 

Niğde İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar 2024 Bursluluk Sınavnda soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.'si olan Abdulhamit Han Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırlayarak başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Öğrencilerle ve aileleriyle bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını dileyerek emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Yaşar; “Eğitim sadece bir kurumla olmaz eğitim hepimizin ilgilenmesi gereken bir alan. Çünkü memleketin, milletin, toplumun geleceği, hepimizin geleceği, istikbalimiz eğitimdedir. Biz, ne kadar eğitimli, kendimizi ne kadar iyi yetiştirmiş, ne kadar bilge bir toplum olursak o kadar güçlü oluruz. Eğitimi asla aksatmamalıyız, eğitime her türlü desteği hiç çekinmeden, düşünmeden sağlamalıyız. Başarılarınız daim olsun, sizinle her zaman gurur duyacağız. Disiplinli çalışmanızdan, ideallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeden hedeflerinize ulaşmanızı, bu şekilde çalışmanızı sizden istiyoruz. Velilerinizi de bir kez daha kutluyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER