© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Vali Çelik’ten İçmeli Köyüne Ziyaret

 

İlçe, kasaba, köy ve mahalle gezileri çerçevesinde Vali Cahit Çelik, beraberinde kurum müdürleri ile birlikte Merkez İlçeye bağlı İçmeli Köyünü ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette Vali Çelik’e, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gürol Okyar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş, DSİ 45. Şube Müdürü Ahmet Elbasan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Abuzer Ceylan eşlik ettiler.

Köyde yürütülen kamu yatırımlarını inceleyen Vali Cahit Çelik, köy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşları tek tek dinleyen Vali Çelik; sorun, görüş ve talepleri hakkında ilgili birim amirlerini talimatlandırdı.

Vali Çelik, köylere en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmek için çalıştıklarını belirterek gerçekleştirdikleri bu köy ziyaretleri ile yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılmasının amaçlandığını ifade etti.

Vali Cahit Çelik, köy ziyareti kapsamında ayrıca Kahraman Şehidimiz J. Er. Davut Yıldız’ın baba ocağını da ziyaret ederek şehidimizin ailesiyle bir süre görüştü. Ziyaretler sonrası fasulye hasadı yapan işçilere kolaylıklar dileyen Vali Cahit Çelik, bereketli, bol kazançlı hasat temennisinde bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER