© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Uzkurt, “Niğde Spor Salonuna Kavuşuyor”

 

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, 2021 yılında yıkılan ve çeşitli sebeplerden dolayı yapılamayan 5 Şubat Spor Salonu ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını açıkladı.

Niğde'nin spor merkezi olacak, 375 kapasiteli spor salonu ihalesi yapıldı. Spor Salonunun önümüzdeki yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 
5 Şubat Kapalı Spor Salonu 2021 yılında yenisi yapılmak üzere yıkılmıştı. Çeşitli sebeplerden dolayı bu zamana kadar yapılamayan spor salonu ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. 
İhale şartlarına göre, 375 kapasiteli spor salonunda, 1 adet seminer salonu, 27 araçlık otopark, 2 adet idman salonu, 1 adet toplantı salonu, 1 adet basketbol sahası ve 34 ofis yer alacak. 
İhale şartlarına göre, Yukarı Kayabaşı Dışarı Cami Sokakta bulunan ve bir tarafı da Süleyman Fethi Caddesine bakan 5 Şubat Kapalı Spor Salonu 450 iş gününde tamamlanacak. 
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, konuyla ilgili yakın zamanda açıklama yapacağını da açıkladı. Uzkurt, spor salonunun Niğde'ye hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER