© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

ÜMİT KUYUMCULUK D DİAMOND AÇILDI

Türkiye’nin en büyük pırlantalı mücevher ihracatçısı olan D Diamond, pırlanta severlere yeni şubesini Niğde’de açtı.



45 yıldır Niğde’de sektörünün öncü isimlerinden olan Ümit Kuyumculuk, bünyesine dahil ettiği D Diamond ile artık birbirinden kaliteli ve göz alıcı mücevherler tasarımlarını Niğdelilerle buluşturuyor.
Şık konsepti, ferah mekanı, güler yüzlü hizmet anlayışı, birbirinden kaliteli ürünleri ve göz alıcı tasarımları ile kapılarını açan D Diamond Niğde Şubesi’nin açılışı seçkin konukların katılımı ile gerçekleştirildi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve mağaza yetkililerinin açılış kurdelasını kesmesi kapılarını açan D Diamond Niğde Şubesi ile ilgili İşletmeci Mustafa Gülseven bilgi verdi.
45 yıllık aile mesleğini geliştirerek devam ettirdiklerini belirten Gülseven; ‘’Mücevher ustalığını nesilden nesile sürdüren D Diamond’ın tasarımları, Avrupa’nın en büyük mücevher fabrikasında üretiliyor. Mücevherlerinde kullandığı pırlantaları kaynağından en iyi fiyatla tedarik ettiği için, önemli bir fiyat avantajı sunuyor. Her bütçede mücevherler mağazamızda mevcut. Sadece altını yatırım olarak düşünmemek gerekiyor. Müşterilerimiz, mağazamızda bulunan ürünleri hem kullanacakları mücevher olarak kullanabildikleri gibi hem de yatırım olarak düşünebilirler. Niğdelilere D Diamond kalitesi ile buluşturduğumuz için bizler mutluyuz ve onları hem ürünlerimizi görmeye, bilgi almaya hem de kahvemizi içmeye bekliyoruz.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER