© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Traktör ve Tarım İşçileri Taşımacılığı Denetimi Gerçekleştirildi

 

 

Emniyet Genel müdürlüğü tarafından Trafik güvenliğinin sağlanması, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek amacıyla 81 ilde Traktör ve Tarım İşçileri Taşımacılığı Denetimi Gerçekleştirildi

Emniyet Genel müdürlüğü resmi internet sitesinde yapılan açıklamalara göre; “ Trafik güvenliğinin sağlanması, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek amacıyla 11-12 Eylül 2023 tarihlerinde ülke genelinde özel denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 3 bin 366 araç ve sürücü denetlendi. Denetimlerde 37 sürücünün belgesinin bulunmadığı, 123 aracın fenni muayenesinin bulunmadığı tespit edilerek işlem yapıldı. 50 araç trafikten men edildi. 7 sürücünün araçlarda bulundurulması gereken gereçleri bulundurmadığı veya kullanmadığı tespit edildi. 447 trafik kural ihlali tespit edilerek işlem yapıldı.

Türk Polis Teşkilatı olarak sürücülere hem kendilerinin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliklerini sağlamak için hız sınırları ile diğer trafik kurallarına uymalarını hatırlatır, denetimlerin devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER