© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Öğrencilerden Sosyal Sorumluluk Projesi

 

"Şeker Tadında Ramazan" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yeşilgölcük A.İ.H.L öğretmen ve öğrencileri; Yeşilgölcük'teki ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile Alay, Kiledere ve Bağlama beldelerindeki yaklaşık 3 Bin öğrenciye pamuk şeker dağıttı.

Pamuk şeker makinesi getirerek bizzat pamuk şekeri yapan ve dağıtan Yeşilgölcük A.İ.H.L meslek dersleri öğretmeni İlyas Erikçi ve öğrencileri; mübarek Ramazan ayının feyzi ve maneviyatını, küçük kalplere girebilmenin, yüzleri güldürebilmenin tarifsiz hazzını yaşadıklarını belirttiler.

Yeşilgölcük A.İ.H.L Okul Müdürü Ahmet Tayfun Eren: "Gittiğimiz her okulda gözlerinin içi gülen, pırıl pırıl çocukları gördükçe kalbimiz huzurla doldu. Hatta bir öğrenci sevinçle boynuma sarılıp ilk kez pamuk şeker yediğini söyleyerek teşekkür etti. Bu mutluluğun tarifi mümkün değil bizim için." şeklinde konuştu. Yeşilgölcük A.İ.H.L meslek dersleri öğretmeni İlyas Erikçi ise Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini, manevî değerlerimizi yeniden hatırlattığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:  "Bir çocuğu karşılık beklemeden güldürmek, tüm insanlığı güldürmek gibidir. Dünyayı güzelleştirmek için çocukları mutlu etmek, onlara güzel gelecek hazırlamak gerekir" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER