© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Öğrenci Yurdunda Filistin’e Destek Kermesi

 

Niğde Sultan 2. Kılıçarslan Öğrenci Yurdu’nda Filistin’de destek kermesi düzenlendi.

Filistin’de yaşanan insanlık dramından etkilenen Filistinli vatandaşlara yardım amacıyla Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Sultan 2. Kılıçarslan Yurt Müdürlüğü, idari personel ve yurt personellerin katkılarıyla Filistin’e Destek Farkındalık Kermesi ve Resim Sergisi düzenlendi. 
Yurt salonunda düzenlenen etkinlikte, idari ve diğer personellerin yaptıkları yemek ve diğer ürünler sergilendi. Kermeste elde edilen gelirler Filistin’e destek amacıyla kullanılacak. 

Niğde Sultan 2. Kılıçarslan Öğrenci Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, “Sultan 2. Kılıçarslan Yurt Müdürlüğü olarak Filistin’e Destek Farkındalık Kermesimize ve Resim Sergimize katılımlarından dolayı il müdürümüze, yurt hizmetleri müdürümüze, şube müdürümüze, yurt müdürlerimiz ve personellerine, il müftü yardımcılarımıza ve manevi danışman hocamıza, yoğun katımlarıyla destekleyen sevgili öğrencilerimize, emeği geçen görev alan Sultan 2. Kılıçarslan Yurt Yönetim Memurlarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyoruz” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER