© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

NÜSEM Yabancı Dil Kursları Devam Ediyor

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM), Genel İngilizce ve Genel Almanca A1 kursu açmaya hazırlanıyor. Ekim ayı içerisinde başlayacak olan dil kursları, 12 hafta boyunca devam edecek. 

Hafta içi ve hafta sonu gruplarından oluşacak olan dil sınıflarında, yüz yüze eğitimle genel İngilizce ve genel Almanca dersleri verilecek. 

A1-A2-B1-B2 İngilizce seviyelerinde açılacak olan her bir kurs 96 saatten oluşurken, Uzman eğitmenler tarafından verilen İngilizce eğitimi bütün gruplarda Avrupa Ortak Dil ( Cefr) kriterlerine uygun, öğrenci merkezli olarak sürdürülecek. Okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin aynı anda geliştirme imkanının sunulduğu kurs kapsamında bütün kurlarda English File ( Oxford ) serisi takip edilecek. İngilizce kursuna katılmak ve hafta içi grubunda yer almak isteyen adaylar için 16 Ekim’de başlayan dil eğitimi 29 Aralık tarihinde sona erecek. Hafta sonu grubu kursiyerleri ise 14 Ekim tarihinde başlamış oldukları eğitimi, 31 Aralık tarihinde tamamlayacak. 

Ekim ayı içerisinde başlayacak olan 96 saatlik Genel Almanca A1 kursunda ise oluşturulan hafta içi grubuna yönelik 16 Ekim tarihinde başlayacak olan eğitim süreci 29 Aralık tarihinde sona erecek. Hafta sonu grubu ise 14 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında Almanca eğitimi alacak. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ( NÖHÜ) öğrencilerine yüzde 20 indirimin uygulanacağı kurs ücreti 5 bin lira olarak belirlenirken, kursa katılmak isteyenlere kredi kartı ile taksitle ödeme imkanı da sunulacak. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER