© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Niğde'nin Tek Profesyonel Futbol Takımı Küme Düşüyor !

TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu FK dün evinde ligin Manisa ekiplerinden Akhisarspor ile karşılaştı.

TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Niğde Anadolu FK dün evinde ligin Manisa ekiplerinden Akhisarspor ile karşılaştı.Karşılaşma temsilcimiz için büyük önem taşıyordu.Niğde Anadolu FK rakibi ile düşme hattında mücadele verirken bu önemli karşılaşmada rakibine yenilerek Bal ligine düşme yolunda bir mağlubiyet daha aldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk yarıyı rakibi karşısında 1-0 önde kapattı.Karşılaşmanın ikinci yarısında vasat bir oyun sergileyen Niğde Anadolu FK karşılaşmanın uzatmalarında yediği goller ile karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.Niğde'de uzun yıllar sonra profesyonel lige çıkmayı başaran Niğde Belediyespor , maddi imkansızlıklardan dolayı kulübü Altınordu'ya satmıştı.Altınordu spor kulübünün pilot takımı olan Niğde Anadolu FK  ilk seneler oyuncuları ile göz doldurmasına rağmen Altınordu başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın kulübü satma kararı alması herkesi şaşırtmıştı.Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın yönetiminde bulunan ve Galatasaray'ın pilot takımı olan Niğde Anadolu FK başkan Elmas'ın seçimi kaybetmesi ve Fatih Terim'in kulüpten ayrılması sonrası yine sahipsiz kaldı.Uzun yıllar mücadele verilen ve profesyonel liglere çıkan Niğde takımımız bu sene ise Bal ligine düşüyor.Bal ligine düştükten sonra Niğde'de profesyonel Futbol takımı kalmamış olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER