© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Niğde'de CHP'nin 100’ncü Yaşı Kutlandı

 

CHP Niğde İl Başkalığı, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 100. yıl dönümünü nedeniyle Atatürk büstüne çelenk sundu. Niğde Cumhuriyet meydanında düzenlenen tören Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen, Genel Merkez tarafından yayımlanan yüzüncü yıl bildirisini okudu. 

Cumhuriyet Halk Partisinin kutsal bir miras olduğunu belirten Bülent Şen; ‘’Biz CHP olarak, bu kutsal mirasın omuzlarımıza yüklendiği sorumluluğun farkındayız. Ülkemizin binlerce yıllık tarihi, kültürel ve siyasi zenginliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için dün olduğu gibi bugün de çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük coğrafyanın renklerini ve dokusunu kucaklayarak, ülkemizin ulusal birliğini ve değerlerini yüceltmeye devam edeceğiz. Bizim hep birlikte, bu büyük mirası ve değerleri yaşatarak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Ata’mızın çıktığı bu yolda, ülkemizin ikinci yüzyılımızda gerçek bir demokrasiye kavuşturmak, tıpkı geçmişte olduğu gibi ülkemizi muasır medeniyetler tarafından örnek alınan ve yurttaşlarımızı her bakımdan gurur duydukları bir ülkede yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla ilerleyen partimiz ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edecektir’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER