© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Niğde İŞKUR ‘da 310 İş İlanı Var

 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinde Niğde için yayımlanan 310 açık iş ilanı ile firmalar, bünyesinde istihdam edeceği çalışanlarını arıyor.  Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinde Niğde için vasıflı-vasıfsız açık 310 iş ilanı yer alıyor. 

Günümüzde birçok vatandaş iş bulamamaktan şikâyet ederken, bazı firmalar da çalıştıracak işçi bulamadıklarından dert yanıyor.  Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde Niğde için açık 310 iş ilanı yer alıyor. Bu iş ilanlarının arasında mühendis arayan ilan da var, beden işçisi arayan da.

HER ALANDA, HER SEKTÖRDE İLAN VAR

İŞKUR internet sitesinde Niğde’de herkese uygun 310 iş ilanı yer alıyor. Beden işçisi, temizlik görevlisi, harita teknikeri, ön muhasebeci, satış danışmanı, özel güvenlik görevlisi, aşçı, makine mühendisi, elektrik mühendisi, kimya mühendisi gibi iş ilanları başta olmak üzere, ilanlar arama sayfasında yer alıyor. 

FİRMALARIN İLK TERCİHİ VASIFLI ELEMAN

Niğde’de yer alan ilanlarda, ilanların büyük bir çoğunluğu vasıflı eleman ilanı olarak göze çarpıyor. 
Firmaların büyük bir bölümü vasıflı elaman arıyor.  

Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru için İşkur’da kaydınızın olması gerekiyor. Kaydınız yoksa ilk olarak ‘esube.iskur.gov.tr’ adresi üzerinden ‘üye ol’ seçeneğini tıklayarak ve TC kimlik numaranız ile gerekli bilgileri yazarak kaydınızı yapabilirsiniz. Devamında özgeçmiş sayfanızda yer alan ‘öğrenim bilgileri’ ile ‘meslek bilgileri’ alanlarını doldurmanız ve ‘kişisel bilgiler’ alanında yer alan ‘iş arama statüsü’ne tıklayarak iş arama statünüzü aktife almanız gerekiyor.

İlanlara nasıl ulaşılır?

Özgeçmiş sayfanızı doldurduktan ve iş arama statünüzü aktife aldıktan sonra iş arayan sayfanızda ‘iş ilanları’ sekmesine tıklayarak başvurusu devam eden kamu veya özel sektör işçi alım ilanlarına ulaşabilirsiniz. ‘Bana uygun işler’ sekmesine tıkladığınızda ise sadece özgeçmiş sayfanızda yer alan bilgilerle eşleşen (kişisel durum, meslek, öğrenim bilgisi vb.) ilanlara ulaşabilirsiniz. İlgili ilanın üstüne tıkladığınızda ilana ilişkin detaylı bilgilerin (genel hususlar, özel şartlar, meslek, öğrenim ve kişisel özellikler vb.) yer aldığı ilan detayına ulaşabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER