© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

NİĞDE BELEDİYESİNİN MAHALLELERDE BAŞLATTIĞI GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

 

CADDE VE SOKAKLAR PIRIL PIRIL

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde başlattığı kapsamlı genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kentin her noktasında adım adım temizlik yapıyor. Şehrin cadde ve sokakları pırıl pırıl görüntüsüyle dikkat çekiyor.

MAHALLELERDE GENEL TEMİZLİK

İlhanlı Mahallesinin ardından, kentin en kalabalık mahallelerinden biri olan Selçuk Mahallesinde genel temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, bir yandan bulvar, cadde ve sokaklarda yol, orta refüj ve kaldırımların temizliğini yaparken, diğer taraftan da boş alanlardaki birikinti ve hafriyatları da bulundukları yerden kaldırıp uygun alanlara taşıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hareket kabiliyeti yüksek yeni temizlik araçlarının da kullanıldığı genel temizlik çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

DAHA TEMİZ VE DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR…

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, rutin temizlik hizmetlerinin eksiksiz olarak sürdürüldüğü kent merkezinde, mahalleleri kapsayan genel temizlik çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehrimiz her anlamda dönüşüyor, gelişiyor, büyüyor ve güzelleşiyor. Bir yandan devasa projelerimizin hayata geçirilmesi için çaba gösterirken, diğer yandan da vatandaşlarımız için daha temiz ve daha yaşanabilir yaşam alanları oluşturmanın gayreti içindeyiz. Hemşehrilerimiz pırıl pırıl cadde ve sokakları kullansın diye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.” Şeklinde konuştu.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER