© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Niğde Belediyesinden Yabani Ot Temizleme Mesaisi

 

Niğde Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, Hiçbir yabani ot sizi rahatsız etmesin de rahat rahat yürüyün sloganıyla kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda yabani ot temizliği için yoğun bir çalışma başlattı.

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında sokak, cadde, orta refüjler ve yeşil alanlarda bulunan yabani otlar etap etap temizleniyor. Ayrıca il genelinde kaldırım ve duvar kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlara da müdahalede bulunan ekipler, boş arazilerde de olası bir yangını önlemek amacıyla ve kene gibi böceklere karşı yabani otları temizliyor.
Niğde Belediyesinden yapılan açıklamalarda, Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hem de görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sıkıntı oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Esentepe Mahallesi ve bağlı sokaklarda yabani ot temizliği yaptık. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER