© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Niğde Belediyesi Bayrama Hazır

Niğde Belediyesi Niğde halkının daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için gereken tedbirleri aldı.

Hizmetlerin aksamaması için gerekli sayıda personelin görevlendirildiği Niğde Belediyesi’nde, görevlendirilen personel Kurban Bayramı süresince nöbet usulüyle görev başında olacaklar. 
Bayram süresince oluşabilecek su ve kanalizasyon arızalarına karşı ilgili görevliler görevini aksatmadan sürdürecek, itfaiye, zabıta, cenaze hizmetleri ve temizlik işleri ekipleri de bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar istek, öneri ve şikayetlerini belediyenin 444 51 01 numaralı çağrı merkezine 24 saat ulaştırabilecekler. 
Belediye ekipleri tarafından vatandaşların ve satıcıların huzurlu bir şekilde kurbanlık alışverişi yapabilmeleri için Modern Kurbanlık Satış Alanında gereken bütün tedbirler alındı. Kurban pazarına getirilecek hayvanlar veterinerler tarafından sıkı bir kontrolden geçirilirken, vatandaşlarda almak istedikleri kurbanlıklar hakkındaki bütün bilgileri kurbanın küpe numarasıyla; kurbanın geldiği il veya ilçe, yaşı, gebelik, sağlık durumu ve ırkı hakkında bilgi sahibi olabilecek.
Bayram hazırlıklarıyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Kurban Bayramı boyunca oluşabilecek bütün sıkıntılara karşı ben ve ekiplerim görevimizin başında olacağız. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için bütün tedbirlerimizi almış durumdayız.  Her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşımızın daha huzurlu ve daha rahat bir bayram geçirebilmeleri açısından belediye olarak 24 saat esasına göre ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek. Hemşerilerimiz bayram boyunca belediyeden kesintisiz hizmet alabilecekler. Vatandaşlarımız belediyemizle ilgili her türlü istek, öneri ve şikayetlerini belediyemizin 444 51 01 numaralı çağrı merkezine 24 saat boyunca iletebilirler” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER