© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Mümin İnan Farkı Sahada Bir Kez Daha Tescillendi

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, ziyaret ettiği her yerde halkın büyük bir teveccühü ile karşılanmaya devam ediyor.


Son olarak Gölcük Beldesi, Orhanlı Beldesi ve Kömürcü Köyünde ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan yılların vermiş olduğu tanınırlığı ile halkın yüreğinde bir kez daha taht kurmaya devam ediyor.
Niğde siyasi tarihinde en tanınır isimlerin başında gelen İnan Belediye başkanlığı ve önceki dönem milletvekillikleri dönemlerinde de Niğde halkının her bireyi ile bağlarını kopartmadan devam eden tek siyasetçi olarak övgüleri de hak ediyor.
Niğdeli vatandaşın bir telefon kadar uzak olduğu iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunan İnan, İYİ Parti Niğde Milletvekili Adaylığı ile bunu bir kez daha kanıtlayacak.
14 Mayıs seçimlerinde Niğde’nin TBMM’de kapısı ve telefonu bugüne kadar olduğu gibi bununa sonrada açık olacak olan İnan, şimdiden seçimlerin kazananı oldu. Milletvekilliği sürecinde Ankara’da değil Niğde de halkı içinde olan İnan’ın bu özelliği bir kez daha yeni bir başarının imzası olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER