© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Millet Kararını verdi, Emrah Özdemir ile yola devam dedi!

 

Tek sevdası Niğde olmayanlar kaybetti

Ülke genelinde yapılan mahalli idareler seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre Niğde Belediye Başkanlığını Ak partiden Emrah Özdemir yüzde 36,43 oy alarak kazınırken en yakın rakibine yaklaşık yüzde 11 fark attı. Ak parti il binası önünde zafer kutlaması yapan partililere seslenen Niğde Belediye Başkanı seçilen Emrah Özdemir; “Ama Bizim partiden olup tek sevdası Niğde olmayanlar vardı sevdası başka olanlar vardı ama onlarda kaybetti. Kafasının arkasında başka planları olanlar vardı onlarda kaybetti.

Dün yapılan Mahalli idareler seçiminde 73 bin 256 seçmenin oy kullandığı Niğde merkezde kesin olmayan sonuçlara göre Ak Partiden Emrah Özdemir 26 bin 907 oy alırken, CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen 18 bin 691 Oy aldı, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan 14 bin 309 Oy, İyi partiden Naim Erem 8 bin 598 Oy oy aldı.

Kesin olmayan sonuçlara göre ilçelerde ise; Bor ilçesinde Ak Partiden Serkan Baran, Altunhisar ilçesinde Ak Partiden Neşet Doygun, Çiftlik ilçesinde CHP’den Arif Çakıl, Çamardı İlçesinde Ak Partiden Ali Pınar ve Ulukışla ilçesinde ise Ali Uğurlu kazandı.

KAFASININ ARKASINDA BAŞKA PLANLARI OLANLAR VARDI ONLARDA KAYBETTİ

Ak parti il binası önünde zafer kutlaması yapan partililere seslenen Niğde Belediye Başkanı seçilen Emrah Özdemir; “Ama Bizim partiden olup tek sevdası Niğde olmayanlar vardı sevdası başka olanlar vardı ama onlarda kaybetti. Kafasının arkasında başka planları olanlar vardı onlarda kaybetti. 31 Mart seçimlerini güzel geçti. Sabahtan beri arkadaşlarımızı tehdit edenler vardı, bizi satanlar, bunu yapanlar bizimle ittifak olanlar. Bugün hangi zihniyet kazandı biliyor musunuz, gençlerimize, çocuklarımıza kütüphaneler, spor salonları yapanlar kazandı, kütüphanelerde çocuklarımıza çakmak dağıtanlar kaybetti. Biz gençlerimizi ve çocuklarımızı korumak için her şeyi yaparız seçimde kaybederiz ama çocuklarımız ve gençlerimiz iyi olsun.

NİĞDE’DE BİR PARTİ 4 SEÇİM ÜST ÜSTE KAZANARAK TARİH YAZDI

Hiç kendinizi yormayın, hiç para harcamayın sonuç belli dedik ama sakalımız yok ki inanmadılar. Bugün Niğde’nin zafer gecesi, ben yarından itibaren çalışmaya devam edeceğim. Şimdide yarından itibaren kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz. Bu şehri hak ettiği yere getireceğiz. Niğde’ye belediyecilikte farklı bir vizyon getirdik. Bu yüzden Niğde kazanacak. Bugün siz Niğdeliler tarih yazdı ve üst üste dört defa bir parti Niğde’de Belediye Başkanlığı kazanarak tarih yazdı. Bu tarihide sizler yazdınız. Çok daha güzel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak üzere hepinizden Allah razı olsun. Ben siyasi çalışmalarımdan beni hiç yalnız bırakmayan Sayın Eşim Duygu Özdemir’e teşekkür ederim. Benim Niğde’ye bir borcum var, o yüzden daha çok çalışacağım, daha çok çalışacağım. İnşallah hep böyle güzel günlerde buluşalım. İnşallah önümüzdeki 5 yıl çok güzel yıl olmasını temenni ediyorum ve Niğde kazansın, Niğde büyüsün” dedi.

1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Sizlere nasıl teşekkür etsek az, artık 1 Nisan’dan itibaren Niğde yüz yılı başlıyor. Bütün Niğde’nin belediye başkanı olacağız, Niğde yüz yılını inşa edeceğiz ve Niğde kazanacak. Niğde yüz yılında hep gelişen bir Niğde olacak. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 1 Nisan’dan itibaren kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER