© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

MHP Niğde Teşkilatı Yerel Seçimler İçin Kolları Sıvadı

 

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Niğde’de ilçe kongrelerinin ardından, il kongresini de geçtiğimiz hafta sonu yaparak kongre sürecini tamamladı. Kongre sürecini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Teşkilatı yerel seçimler için kolları sıvadı. 

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Niğde genelinde oylarını büyük ölçüde artırarak milletvekilli çıkarmayı başaran MHP Niğde Teşkilatı 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde de aynı başarılı yakalamak istiyor. 

NİĞDE’DE TÜM BELEDİYELER MHP’Lİ OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, teşkilat olarak Niğde’de kongre sürecini tamamladıklarını belirterek, kongre sürecinin tamamlanmasının ardından tüm güçleriyle 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi. 
Başkan Aytekin, 17 Ağustos tarihinde başlayan ilçe kongrelerinin ardından geçtiğimiz hafta sonu il kongresini de yaparak kongre sürecini tamamladıklarını belirterek, 2024 yerel seçimleri için iddialı sözler sarf etti. 
MHP Niğde İl Başkanı Tükenmez, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Niğde’deki tüm belediyelerin MHP’li olacağını belirterek, “17 Ağustos tarihinde başlayan ilçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta sonu birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz 14’üncü olağan il kongremiz ile kongre sürecimizi tamamlamış olduk. 
Kongre sürecinin tamamlanmasın ardından bugünden itibaren 2024 yılı mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için çalışmalarımıza başladık. 2024 Yerel seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Bizim Niğde sevdamız Türkiye davamızdır, bun uda hep beraber teşkilatlarımızla, partililerimiz ve tüm Niğdeli hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde başta Niğde Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacağız. Bunun için var gücümüzle çalışarak, 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı daha da yukarı taşıyarak yerel seçimlerde de büyük başarı elde edeceğimize yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER