© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Kızılay’dan Lisans Ve Önlisans Öğrencilerine Burs

 

Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, Kızılay olarak 2024-2025 eğitim öğretim yılında lisans ve önlisans öğrencilerine burs vereceğini, başvuruların 25 Eylül 2024'te sona ereceğini açıkladı.

Başvuru detayları hakkında Niğde Kızılay Başkanı Kemal Gençoğlu, “Başvurular 16 Eylül 2024'te başladı ve 25 Eylül 2024'te sona erecek. Burs programından yararlanmak isteyen öğrenciler, Kızılay’ın resmi web sitesine başvuru yapılması gerekmektedir” dedi.

Başkan Gençoğlu, “seçilen öğrencilere aylık finansal destek sağlanacak. Başvuruların değerlendirilmesinde akademik başarı, mali ihtiyaç ve sosyal sorumluluk kriterleri göz önünde bulundurulacak. Bursun amacının, maddi açıdan zorluk çeken başarılı öğrencilere destek sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Gençoğlu, Kızılay’ın bu burs programı, öğrencilere eğitim hayatlarında önemli bir destek sunmayı ve sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedeflediğini ve başvurularla ilgili daha fazla bilgiye almak isteyenleri Kızılay’ın resmi internet sitesinden yararlanabileceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER