© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Kılıç; "Amacımız Örnek Bir Dernek Olmak"

 

İstanbul'da yaşayan Güllüce köyü vatandaşları Bağcılar'da bulunan derneklerinde kahvaltılı "Kaynaşma" buluşması yaptı.

Niğde merkeze bağlı Güllüce köyü anımsatan bir benzerini İstanbul'da oluşturan,  Projeleri ile birlikte birçok etkinlikte örnek olan ve sağlıkta hastalıkta hatta oluşabilecek cenaze gibi durumlarda hemşerilerinin yanında yer alan Güllüce köyü dernek başkanı Mithat Kılıç, "Örnek bir dernek, hemşerilerimizin derdiyle dertlenmek " üzere yola çıktıklarını belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi; " Yönetimimizin düzenlediği kahvaltı programında uzaktan yakından katılan değerli büyüklerim, derneğimizin eski başkanları ve yöneticileri, çok kıymetli üyelerimiz, köylülerim, misafirlerimiz ve aileleri. Derneğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hoş geldiniz.

Bugün burada toplanmamızın nedeni birlikte yapılacak değişiklikleri projelerimizi bilgilerinize sunmak birlik ve beraberliği arttırarak devamlığını sağlamak amacı ile toplanmış bulunmaktayız.

Öncelikle Niğde'de bulunan derneğimizin bir kolu olan Güllüce köyü derneği başkanı Mahmut Kahraman ve Yönetimine buradan derneğimize ve köyümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle derneğimizde başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış, tüm başkan ve yöneticilere, emeği geçen tüm üyelerimize, dostlarımıza, yapmış oldukları destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Dernekçilik bir bayrak taşıma işidir, gönül işidir. Severek yapılmalıdır. Fedakârlık ister, biz bunları bilerek aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız.  Bizler böyle bir yönetimle, dernekçilik tecrübesi bulunan, genç dinamik, tüm köyümüz ailelerini kapsayan bir yönetim kurmaya çalıştık.  Yönetimde olmak, katkı sağlamak isteyen var ise kapımız her zaman açıktır, seve seve kabul ederiz.  Güllüce köyü derneği yönetimi olarak, faaliyetlerimizin birinci önceliği üyelerimiz ve aileleridir. İstanbul’da yaşayan köylülerimizi bir birleri ile tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu sene ve bundan sonraki seneler birçok şenlikleri İstanbul’da yapacağız.

 Güllüce köyü derneği olarak; İstanbul’da bulunan diğer derneklerden farkımız, birlik beraberliğe önem veren, güçlü bağları olan ve tüm organizasyonlara büyük bir çoğunlukla katılabilen bir derneğiz. Bizler gücümüzün her zaman farkında olarak çalışacağız. Buna göre davranacak, buna göre hareket edeceğiz. Yönetim olarak geçmişte olduğu gibi yine derneğin sahibinin sizler, yani üyeler olduğunu düşündüğümüzden ve derneğe bağlılığı sahiplenmeyi arttırmak adına özelikle gençlerde oluşan bir futbol takımı oluşturduk. Sizlerde zaten sosyal medyadan takip ediyorsunuz.  Niğde'de müsait olan derneğimizin yönetimde yer alan arkadaşlarımızla bir dizi resmi ziyaretlerimiz oldu. Sayın valimizi ziyaret ederek faaliyetlerimizi anlattık taktik edildik ve güzel karşılandık. Yönetim olarak en büyük hedeflerimizden biri Derneğimizin üyelerimize ve hemşerilerimize iyi hizmet vermek bir takım faaliyetler yapmak ve bulunduğumuz il ve ilçede aktif rol almak için dernek yerimizin çok büyük rolü olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle dernek olarak birçok projelere çalışmalarımız olacaktır.

 Eğitim konusunda çalışmalarımız olacaktır. Burs vermek isteyenlerle burs almak isteyen gençler arasında köprü olmaya çalışacağız.  Bugün burada kahvaltı organizasyonun hazırlanmasına katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek birlik beraberliğimizi arttırdığınız için derneğimizi yalnız bırakmadığınız için yönetim ve şahsım adına teşekkür ederim " dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER