© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Kaymakam Çam’dan Ardıçlı Köyüne Ziyaret

 

Ulukışla ilçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, İlçe jandarma Komutanı ile birlikte ilçeye bağlı Ardıçlı köyünde vatandaşlarla buluştu. Ardıçlı köyü mezarlığında fidan dikimi vatandaşlarında katılımı ile gerçekleştirildi.

Köy hakkında muhtardan bilgi alan Kaymakam Çam , köy sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek kendisine sorulan soruları cevapladı ve taleplerin imkânlar dâhilinde gerçekleşeceğini belirtti.

Köy muhtarı ve köy halkı ile görüşen Kaymakam Çam, köylerin müşterek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sorunların imkânlar ölçüsünde çözülmesi için ilgili kurumları talimatlandırdı. Ayrıca köy halkıyla da ayrı ayrı sohbet eden İlçe Kaymakamı Çam, onların bireysel sorunlarını da dinleyerek sosyal devlet anlayışıyla vatandaşların her zaman hizmetinde ve yanında olacağını, her konuda kendilerine yardımcı olunacağını söyledi.

Ulukışla ilçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, Köy muhtarına ve değerli köy halkına çalışmaları, gayretleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER