© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı

Niğde’de jandarma ekiplerinin Ulukuşla, Bor ve Alay Beldesinde düzenlediği operasyonda 476 kök kenevir bitkisi ve esrar ele geçirildi.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  Uyuşturucu Madde ile Mücadele ve Kaçakçılık Olayları kapsamında yapılan operasyonalr sürüyor.
Ekiplerin, Ulukışla İlçesi Ardıçlı Köyünde şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada; 80 kök kenevir bitkisi, Bor İlçesi, Kale Mahallesinde şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada; 5 kök kenevir bitkisi, 40 gr kubar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 11 adet tabanca fişeği, Ulukışla İlçesi Porsuk Köyünde şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada; 178 kök kenevir bitkisi yine Ulukışla İlçesi Porsuk Köyünde şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada; 20 gr kubar esrar, 193 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği, merkeze bağlı Alay Kasabasında şüpheli bir şahsın evinde yapılan y aramada ise 20 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olaylarla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER