© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Taşındı

 

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2003 yılından bu yana Milli Eğitim müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılana bina, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak tabir edilen depremde hasar alması neticesinde eski Endüstri Meslek Lisesi binasına taşınarak hizmet vermeye başlandı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz yeni binasında hizmet vermeye başladı. Eski İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının deprem nedeniyle hasar alması ve Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni binasına taşınması neticesinde boşalan okul binasının tadilat ve restorasyon işlemlerinin tamamlanması sonrası Niğde İl milli Eğitim Müdürlüğü taşınarak yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Konuya ilişkin Niğde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “ İl Milli Eğitim müdürlüğü hizmet binamızın taşınma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte bugünden itibaren Aşağı kayabaşı mahallesinde bulunan ve boşaltılan Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin binasında hizmet verilmeye devam edilecek denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER