© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

GÖNÜLLERİN VALİSİ

Niğde Valisi Mustafa Koç Osmaniye'de de gönüllere girdi. Niğde Valisi Mustafa Koç'un depremin ardından koordinatör vali olarak görev aldığı Osmaniye'deki mesaisi sürüyor.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük büyük yıkıma neden olan deprem sonrası Koordinatör Vali olarak Osmaniye’ye görevlendirilen Niğde Valisi Mustafa Koç, görev aldığı günden itibaren sahada.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük depremin ardından 29 ilin valisi afet bölgelerinde görevlendirilmişti.
Deprem bölgesindeki tüm işleyiş ve ihtiyaçlardan sorumlu olan koordinatör valiler, asrın felaketinde ilk günden beri sahada. 
Depremin ardından Osmaniye merkezde koordinatör vali olarak görev alan Niğde Valisi Mustafa Koç’un afet bölgesindeki mesaisi sürüyor.
Depremin yaralarını sarmak, Osmaniye’deki tüm işleyişi ve ihtiyaçları koordine etmek için ilk günden bu yana görev başında olan Niğde Valisi Mustyafa Koç, kurulan çadır kentlerde de depremzedelerle bir araya geliyor, onların ihtiyaç ve taleplerini dinliyor.
Bölgedeki ihtiyaçlar ve sorunların aktarıldığı Vali Mustafa Koç, yerinde tespit için sahaya çıkıyor, iletilen sorunların giderilmesi için çalışmaları koordine ediyor. 
Sık sık çocuklarla da bir araya gelen, onlarla sohbet ederek vakit geçiren Vali Mustafa Koç, yaraların sarılması için her türlü çabayı gösterdiklerini, deprem bölgesindeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Her birinin farklı görev ve sorumluluk alanı olan valiler, koordinasyon içinde çalışıyor, durmaksızın mesai yapan tüm valiler, günün sonunda ilgili  bakanlara bilgi veriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER