© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Gençlik Merkezi, Okullarda Tanıtılıyor

 

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi okullarda tanıtımlarına devam ediyor.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı döneminde Okul Ziyareti ve Gençlik Merkezi tanıtımlarını yapmak üzere Sevim ve Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesine ziyaret ederek gençlere Gençlik Merkezinin etkinliklerinden ve eğitimlerinden bahsedildi.

Düzenlenen tanıtım toplantılarında Gençlik Merkezi faaliyetleri (Resim Eğitimleri, Müzik Eğitimleri, Merkezim Her Yerde Etkinlikleri Gençlik Kampları, Mangala ve Kitap Okuma Halkaları Bilgi Yarışmaları) hizmete sunulan Genç Ofisler, gençlik liderleri tarafından okul okul gezilerek öğrencilere tanıtılıyor.

Gençlik Merkezi liderlerinin gerçekleştirdiği tanıtım etkinliklerinde öğrencilere ve okul yöneticilerine verilecek olan eğitimleri hakkında öğrencilere bilgililer verildi.

“Amaç Gençleri Topluma Kazandırmak”

Niğde Gençlik Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü; "Gençlik Merkezi olarak gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetleri içerisinde yer almaları için çaba gösterdiklerini söyleyerek, kentin farklı okullarını ziyaret ettiklerini, gerçekleştirilen tanıtımların yararlı geçtiğini ve bunların meyvesini mutlaka alacaklarını ifade etti.

“Tanıtım Faaliyetlerine İlgi Yoğun”

Öğrencilerin tanıtım faaliyetlerine yakın ilgi gösterdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ötgünlü;” Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sosyal ve kültürel ve sportif anlamda geliştirmek için çaba gösteriyoruz. Hedefimiz sadece okullarda tanıtım yapmak değil, her mahalleye, köye, beldeye ve ilçede yaşayan gençlere ulaşmaktır. Ücretsiz olarak verilen kursların yanı sıra gençlerimize değişik kültürdeki kentlere gitmesini sağlıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER