© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ‘ANNE’

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlilerince 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında öğrenci velileri bilgilendirilmeye devam ediyor.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlilerince 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında; Atatürk Anadolu Lisesi ve Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi’nde 31’i anne ve anne adayı olmak üzere 54 öğrenci velisine www.narkotikpolisianne.com web sitesi ve 'UYUMA' uygulaması ile ilgili bilgilendirme yapılarak 'İki Ekmek' isimli kısa film gösterimi yapıldı.

Yine aynı gün Efendibey Mahallesi Cuma Pazarında 76 vatandaşa el broşürü dağıtılarak UYUMA uygulaması ve önleyici faaliyetler hakkında bilgi verildi. İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenen bir projedir. Bir taraftan uyuşturucu kullanılmasını önlemek, bir taraftan da uyuşturucuyla mücadelede güvenlik kuvvetlerine tüm vatandaşların hususiyle annelerine yardımcı olmalarını sağlamaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER