© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Çok Sayıda Faili Meçhul Olay Aydınlatıldı


Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 01-15 Ağustos tarihleri arasında farklı tarihlerde meydana gelen 176 faili meçhul olay aydınlatılırken, olaylarla ilgili olarak 184 şüpheli yakalanmış, şüphelilerden 47’si adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş olup 15 şüpheli şahıs tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi.
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 01-15 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 50 Kasten Yaralama, 40 Taksirle Yaralama, 21 Tehdit, 12 Hakaret, 11 Mala Zarar Verme, 7 Açıktan Hırsızlık, 7 Dolandırıcılık, 5 Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, 5 Oto Hırsızlığı, 3 Güveni Kötüye Kullanma, 2 Motosiklet Hırsızlığı, 2 Kişisel Verileri Hukuka Aykırı olarak Verme veya Ele Geçirme, 2 Bisiklet ve 1 Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı, 2 Yağma, 1 Kasten Öldürmeye Teşebbüs, 1 Otodan Hırsızlık, 1 Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali, 1 Nitelikli Dolandırıcılık, 1 Israrlı Takip, 1 İşyerinden ve Kurumdan hırsızlık ve 1 Evden Hırsızlık olayları aydınlatıldı. Olaylarla ilgili olarak 184 şüpheli yakalanmış, 47 şüpheli şahıs adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş olup 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Ayrıca Hakkında yakalama emri bulunan 36 şahıstan 15 şahıs cezaevine 21 şahıs ise ifadelerinin alınması için adli mercilere teslim edilmiştir. Ekiplerimizce yapılan umuma açık işyerleri denetiminde 4 Umuma açık yer denetlenmiş, ilgili birimlere eksiklikler bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanmıştır.
İl Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğince: 822 Şahıs sorgulanmış; 24 aranan şahıs yakalanmış, 1 şahıs hakkında idari işlem yapılmış, Kayıp olarak aranan 4 şahıs bulundu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER