© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

ÇİFT­LİK İL­ÇE­SİN­DE 200 Kİ­Şİ­YE EKMEK KA­PI­SI AÇILIYOR

Niğde’nin Çift­lik il­çe­sin­de 200 ki­şi­nin is­tih­dam edi­le­ce­ği teks­til ken­tin ilk bi­na­sı ta­mam­la­nı­yor.

Çift­lik Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ser­kan Güzel, il­çe­ye Sa­na­yi ve Tek­no­lo­ji Ba­kan­lı­ğı ile Çift­lik Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan yü­rü­tü­len teks­til kent kap­sa­mın­da ilk bi­na­nın ta­mam­lan­mak üzere ol­du­ğu­nu söy­le­di.

 

Baş­kan Güzel konu hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­sın­da, il­çe­miz Tür­ki­ye Yüz­yı­lı­na yeni ya­tı­rım­lar ile gi­ri­yor di­ye­rek, “Çift­lik il­çe­miz Tür­ki­ye Yüz­yı­lı­na yeni ya­tı­rım­lar­la devam edi­yor. Sa­na­yi ve Tek­no­lo­ji Ba­kan­lı­ğı­mız ve be­le­di­ye­mi­zin yap­mış ol­du­ğu ortak proje kap­sa­mın­da il­çe­mi­ze kur­muş ol­du­ğu­muz teks­til ken­tin ilk bi­na­sı ta­mam­lan­mak üzere. İlk bi­na­mı­zın yüzde 98’lik kıs­mı­nı ta­mam­la­mış bu­lun­mak­ta­yız. İnşal­lah il­çe­mi­zin genç­le­ri­ne va­tan­daş­la­rı­na bu­ra­da 1500 met­re­ka­re ka­pa­lı alan­da 200 kişi is­tih­dam edi­lecek.

Zaten mev­cut olan il­çe­miz Boz­köy ve Azat­lı Ka­sa­ba­mız­da devam eden teks­til atöl­ye­le­rin­de 300 ki­şi­yi is­tih­dam edi­yo­ruz. Yeni ya­pı­lan bu bi­na­mız­la da 200 ki­şi­yi is­tih­dam ede­rek il­çe­miz­de­ki iş­siz­lik so­ru­nu­na eli­miz­den gel­di­ğin­ce katkı sun­mak is­ti­yo­ruz.

Bu ya­tı­rı­mın il­çe­mi­ze ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da Başta Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan’a, Sa­na­yi ve Tek­no­lo­ji Ba­ka­nı­mı­za, mil­let­ve­kil­le­ri­mi­ze şah­sım ve ilçem adına te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER