© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Akşener Niğde’de esnaf ziyaretlerinde bulundu

 

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Ecz. Naim Osman Erem’e destek istemek üzere Niğde’ye gelen İyi Parti Genel başkanı meral Akşener Şadırvan parkta bulunan esnafları ziyaret edip Başkan adayına destek istedi.

Şadırvan Parkta bulunan esnaf ziyaretlerinde Emekli bir vatandaşın aldığımız maaş ile geçinemiyoruz demesi üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Aynı tür aileden geliyoruz aynı tür hayat tarzına sahibiz. Benim ne olduğumun, senin ne olduğunun bizi ilgilendirmesi söz konusu olabilir mi? Bir tek konuda olur oda hırsızlık yapıyorsan olur. Şucusun, bucusun çırak çıktınız ya. Şimdi siz emeklileri hatırlamaları lazım. Ben bu esnaf esnaf gezerek bunu hatırlattım, şimdi bu seçimde sizler iki kulağınızı elinize alıp düşünürseniz bakın görün sizin karşınız da hazır ol vaziyetine geçerler.  Siz bu yerel seçimlerde bir ceza kesin. Ondan sonra iktidar olmak, iktidarda kalmak için bütün partiler burada hazır ol vaziyetinde duracaklar. Bakın buraya benden başka gelen yok” dedi.

Bir başka esnaf ziyaretinde esnafın sıkıntısı ve işlerini nasıl gittiğini soran İyi Parti Genel başkanı Akşener; “Yapılacak olan yerel seçimlere gidilirken projeler üzerinden, vizyon üzerinden, hizmet üzerinden rekabetin olması lazım. Şuculuk, buculuk üzerinden yedik bitirdik birbirimizi. Eskiden ANAP ve DYP kavgası vardı o zamanlar böyle cenk gibi değil nezaket ortamında oluyordu. Şimdi gelirsen esnafa esnafın karşısına geçersin esnaf sana sıkıntısını anlatır ve sizler şunları demiştiniz ama yapmadınız ben DYP(ye değil ANAP’a oy verecem derdi. Seçmen velinimetti. Dolayısıyla biler bunu unuttuk, canlandırabilirsek Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Hakikaten siz seçmen, millet o zaman kendini patron olduğunu yeniden hatırlar, unutuldu o. Böyle gerilime ne gerek var” dedi.

Şadırvan parkta esnaf ziyaretlerinden bulunduktan sonra karayolu ile Aksaray’a geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER