© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in iddialarını yanıt verdi

AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, yaptığı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Niğde İl Başkanlığı ile ilgili iddialarına yanıt verdi.

AK Parti Niğde İl Başkanlığı olarak partilerinin kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Ömer Halisdemir Meydanında “AK Nokta” isimli stant açtıklarını anlatan Ömer Kılıç, bu stantta parti müzikleri eşliğinde üye kayıtlarının da yapıldığını ifade etti. 
Standın, CHP’nin Niğde’de program yapacağının belirlendiği tarihten önce açıldığına dikkat çeken Kılıç, “CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bu standın sanki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geldiği gün açıldığı ve o gün müzik yayını yaptığı şeklinde bir algı oluşturmaya çalışmış. Oysa standımız, partimizin kuruluş yıldönümü kapmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Niğde’ye geleceği tarih bile belli olmadan önce açılmıştır, söylendiği gibi otel önünde değil diğer siyasi partiler gibi bizim standımızda Ömer Halisdemir Meydanında açılmıştır. Kılıçdardoğlu’nun kaldığı otelin karşısına AK Parti bayrakları asıldı” şeklindeki iddialarına da yanıt veren AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, “Özel’in bahsettiği yer AK Parti İl Binasının bulunduğu bölgedir ve her zaman burada partimizin bayrakları yer alır. Sadece Kılıçdaroğlu’nun geldiği güne özel bir bayrak asma işlemi olmamıştır” diye konuştu. 
CHP’nin grup toplantısı yapacağı gün Niğde İl Başkanı Erhan Adem, bir CHP Milletvekili, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı parti binamıza gelerek bayrakların kaldırılmasını talep ettiler, bizde nezaketen bayrakları kaldıracağımızı söyledik. Ama buna rağmen Özgür Özel meclisteki konuşmasında 3 gün boyunca uğraştıklarını ve zorla bayrakları kaldırdıklarını söyleyerek her zaman olduğu gibi asılsız gündem yaratmaya çalışmıştır. Gelen misarfirlerimizi nezaketle karşılayıp isteklerini kırmadan misafir perverlimizi kendilerine gösterdik. Ömer Kılıç, “Biz de parti binamızın önü olmasına rağmen siyasi nezaket gereği otele yakın olan bölgelerdeki parti bayraklarımızı kaldırdık. Ayrıca stantımızdaki müzik yayınını da her zamanki şiddetinde çalarken Çevre İllerden gelen kırmızı yelekli "Kılıçdaroğlu gönüllüsü" olarak kendilerini tanımlayan kimselerin partimizi hedef alan sloganlarının sesini bastırarak standımızda bulunan partimize gönül vermiş kardeşlerimizin provokasyona gelmemesi için müzik sesi arttırılmış slogan atmaları bitince ise  CHP’nin Niğde programı bitene kadar müzik yayınını sonlandırdık” ifadelerini kullandı. 
Kılıç, “AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana, halkın içinden çıkmış bir parti olarak, halk için siyaset yapmış ve yine halk için siyaset yapmaya devam edecektir. Koşullar ne olursa olsun partimiz, hiçbir zaman siyasi nezaketten ayrı bir tavır sergilemeyecektir” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER