© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

Adanalı Gençler Niğde’de

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Anadoluyuz Biz" projesi kapsamında Adanalı öğrenciler Niğde’de gezi ve etkinliklere katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğünün organizesiyle, en son Adana ilinden gelen 40 genç ile 2 idareciden oluşan kafileyi koordinatörler ve gençlik liderleri karşıladı. Niğde’nin tarihini, kültürel yapısını ve doğasını gençlere tanıtmaya çalıştıklarını. Anadolu’yuz Biz Projesi kapsamında Adana'dan gelen 40 gencimiz ilimizin güzelliklerini yakından görme fırsatı buldular.

Gençler için 4 gün boyunca çok geniş kapsamlı bir program hazırladıklarını belirten Niğde Gençlik Spor İl müdürlüğü yetkilileri," Süreçte sizlere gençlik liderlerimiz, yurt eğitim sorumlusu ve koordinatörlerimiz eşlik edecekler. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, Medeniyetlerin yaşatıldığı Niğde’ye hoş geldiniz diyor, güzel anılar biriktireceğiniz, unutamayacağınız bir program olmasını diliyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER