© Niğde'de Bugün 2022 ® ©

15 Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı

 

Niğde İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak 01-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 15 hırsızlık olayının failleri 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı basın açıklamasında, Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde 01-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 5 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şüpheli şahıs yakalandı. 4 ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 5 şüpheli şahıs yakalandı. Suça konu motosikletlerden 1’i bulunarak sahibine teslim edilmiştir. 2 ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalandı. 2 ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 1 Evden Hırsızlık olayı ile ilgili suça konu cep telefonu bulunarak sahibine teslim edildi. 1 Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu eşyalar ve para sahiplerine teslim edilmiştir” denildi.

Ayrıca hakkında Kendisini Kamu görevlisi ya da Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı Olarak Tanıtması veya Bu Kurumla İlişkili Olduğunu Söylemesi Sureti ile Dolandırıcılık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER